Tjenester

Synsundersøkelse

I en synsundersøkelse, eller brilleundersøkelse som det også kalles, avdekker vi dine styrkebehov og følger opp på dine øynes helsetilstand.

Det som sjekkes er blant annet:


 1. Synsstyrke
  Hvor klart og skarpt du ser både uten briller og eventuelt med de gamle brillene dine

 1. Samsyn
  Hvordan øynene dine samarbeider

 1. Sidesyn
  Vi måler ytterkantene av synsfeltet. Innskrenket synsfelt kan være indikasjon på enkelte øyesykdommer, og da vil hele synsfeltet bli undersøkt nærmere. Det samme gjelder ved attest i forbindelse med førerkort

 1. Det ytre og indre øyet
  Ved undersøkelse av det ytre øyet ser man på øyelokk, tårefilm og hornhinne, samt iris, pupillen og linsen. Optikeren bruker da et spesielt mikroskop, kalt spaltelampe.


Varighet: 60 minutter

Pris: 680,-

Linseundersøkelse

Velg denne undersøkelsen dersom du allerede bruker linser og det er på tide å få utført en årlig kontroll. Optikeren gjør en grundig test av synet ditt, samt en nøye gjennomgang av øyets framre ytre del, og kontrollerer at styrken og linsene fortsatt er optimale.

Vurderer du linser og har ikke tatt undersøkelse før? Da anbefaler vi at du ser på "Nytilpasning kontaktlinser" lengre ned.

Pris: 550,-

Klinikkavtale

Klinikkavtale passer perfekt for deg som både er linse- og brillebruker. Her får du alle kliniske undersøkelser i løpet av ett år under en enkel avtale.

I tillegg til dette får du fordeler som:


 • 20% avlsag på enstyrke
 • 20% avslag på solbriller
 • 15% avslag på progressive
 • 15% avslag på linsevæske

Pris: 990,-

Nytilpasning kontaktlinser

Nytilpassing av kontaktlinser inkluderer en grundig synsundersøkelse, vurdering av prøvelinse, opplæring i bruk, utprøving av aktuell linse og nødvendige oppfølgingskontroller.

Pris: 780,-

Trykkmåling

Økt trykk i øyet kan være en indikasjon på øyesykdommer. Vi tar alltid trykkmåling hvis det er hensiktsmessig, som oftest på dem over 40 år ettersom de fleste øyesykdommer er aldersrelatert. På de under 40 utfører vi trykkmåling ved behov.

Pris: 75,-

Netthinnefotografering

Digitalt bilde av netthinne for å kunne se om du har tegn på høyt blodtrykk, diabetes, AMD og lignende. En tilstand kan se nokså normal ut, men drastiske endringer over tid kan være et tegn på endringer i helse.

Pris: 150,-

Kontakt

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 15:00
E-post: post@dreckerdesign.no
Tlf: 900 269 34 eller 776 715 00

Takk, vi har mottatt din beskjed.
Ups! vennligst oppdater siden og prøv på nytt.

Drecker Design AS

Sjøgata 31/33
9008 Tromsø
tlf: 776 71 500
PB 270
9253 Tromsø
post@dreckerdesign.no

Merker

Lunor, Willems, Prada, Rodenstock, Ray-Ban, Tom Davies, Porsche Design, Munic, Starck, Chloé og Karmoie