Linse abonnement

Er du kunde hos oss og fornøyd med dine linser? Sett deg opp på et abonnement uten bindingstid, og få din linsetype sendt hjem til deg. 

Hver måned
Hver 3. måned
Hver 6. måned
Ja

Drecker Design Linseabonnement

Hva er Drecker Design Linseabonnement? Meld deg på abonnementet, uten bindingstid, og få bestillt opp automatisk dine linser til tidsintervallen du bestemmer. Velg mellom linser hver måned, hver 3. måned og hver 6. måned. Vi bestiller linsetypen du kjøpte fra oss mest nylig. Ønsker du en annen type linse kan du ta kontakt med oss ved 900 85 981 på tlf, og få hjelp av våre optikere til å sette deg opp på linsetypen du ønsker.

Drecker Design

Kanseller når som helst

Vi har ingen bindingstid på vårt abonnement. Det eneste du gjør er å melde deg på en bestillingsliste, slik at vi bestiller for deg automatisk.

Butikkbilde, Drecker Design

Vi sender hjem til deg

Linsene som bestilles sendes hjem til deg automatisk. Du slipper å hente dem i vår butikk!

Rodenstock, Drecker Design

Kjøp det du liker

Linsene vi bestiller til deg er basert på den nyligste typen linser du har kjøpt av oss i butikk. Dersom du ønsker en annen linsetype eller annen mengde, kan du ta kontakt med oss på mail eller 900 85 981.

Har du noen spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål, kan du ringe oss ved 900 85 981. Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha med vårt linseabonnement.

Button Text

Ring oss: 90085981