Brille dame Tromsø

Briller til enhver anledning

Hos vår konseptbutikken i Tromsø sentrum finner du et stort utvalg av briller til både herre og dame.  Har du lyst på Kontrastfulle farger og former og  eller noe som passer til alle slags antrekk? Uavhengig av hva du foretrekker vil du mest sannsynlig finne din neste brille hos oss ved hjelp av våre fagkyndige konsulenter. Vi håndplukker vårt utvalg fra hele verden til vår konseptbutikk i Tromsø sentrum. 

Brille herre mann
Brille dame Tromsø
Munic briller

Skap ditt eget uttrykk

Briller er ikke kun et funksjonelt verktøy. Hos oss på Drecker design mener vi at en brille sier noe om hvem du er. En brille sitter mitt i ansiktet og er derfor en sentral del av det du signaliserer til andre om din person. En riktig brille kan spille på lag med trekk, tilføre symmetri, være rebelsk eller signalisere en type identitet til omgivelsene. 

Typer briller

Det finnes mange forskjellige typer briller. Ofte er det slik at styrken din bestemmer om du må ha en eller flere briller. Under kan du se en liten oversikt over de vanligste type briller.

Databriller i Tromsø

Databrille

Databriller er briller tilpasset avstanden til skjerm (70-80cm). Ofte kommer disse i enstyrke. Vi velger derimot ofte å korrigere så du kan se litt nærmere og lengre ut i rommet. Dette gjør at du slipper å ta av deg brillen hele tiden.

Dame briller

Hverdagsbrille

En hverdagsbrille er en brille som gjør at du kan se optimalt eller nokså optimalt på alle avstander når du skifter fokus fra nært (bok), mellom avstand (skjerm) og avstand (kjøring og gåing).

Lesebriller tromsø

Lesebrille

En lesebrille er optimalisert til å fungere perfekt på nært 30-40 cm). Dette kan komme i form av en enstyrke løsning men også i flerstyrke.

Gaming briller Tromsø optiker

Gamingbrille

Gamingbriller er skreddersydd avstanden til din stasjon. Dette kan være stasjonær PC, bærbar PC eller andre avstander. I tillegg legger vi inn egen overflatebehandling som øker kontrastene, komforten og fjerner store deler av blålyset.

arbeidsbrille vei

Kjørebrille

Briller for bilkjøring er skreddersydd til å passe til avstand og mellom avstand for at du skal kunne se over dashbordet. I tillegg legges det egne overflatebehandlinger og filter for å øke kontrastene ved kjøring. 

Oakley solbriller

Sportsbrille

En sportsbrille er litt mer avansert enn de andre kategoriene. Her er er det hensiktsmessig og både skreddersy styrke og kontraster i omgivelsene til din spesifikke aktivitet. 

Hvorfor velge oss?

fornøyde kunder

Vi har allerede gitt Korrigert synet til flere tusen personer i Tromsø og omegn. I tillegg skårer vi svært høyt på kundetilfredshet

Enestående garantier

Vi har garantier utover forbrukerkjøpsloven. Uhellsrabatt i 1 år og 2-3 måneder fornøydhetsgaranti blant annet

delbetaling

Rente og gebyrfri delbetaling i inntil 18 måneder. Du velger selv hvilket tempo du ønsker.

Drecker +

Når du kjøper brille hos oss får du rabatt på neste brille i 2 år. 50% den første måneden og 20% resten av perioden.

Anmeldelser fra våre kunder

The most thorough eye examination I have ever had, and absolutely wonderful customer service!

Michael Heneise

Super fornøyd med kundeservice. Anbefaler på det sterkeste å besøke Drecker Design i Tromsø!

Jarl Brage Isaksen

Fineste brille butikken, og den beste arbeidsplassen man kan ha!

Suzanne Lind

Opplev vår unike konseptbutikk

Vi elsker å kunne veilede deg ved valg av brille. Du kan velge sporty, vulgær, elegant, trygg eller ekspressive stiler. Vi gir ærlige tilbakemeldinger. Er du ikke fornøyd så er ikke vi fornøyd. 

Bestill synstest